pijlen
Diensten

Coaching, trainingen en actieprogramma's voor hoog opgeleide professionals die succesvol willen zijn en blijven in hun werk.

Overzicht van alle diensten van Hoogte 70

˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃˃

 

 

pijlen

---------------------------------------------

Helder denken, helder voelen

---------------------------------------------

Twee sporen staan centraal in de benadering van Hoogte 70: Helder denken en helder voelen. Modellen en schema’s vergroten je inzicht in de dynamiek tussen jou en je werkomgeving.

Het gaat daarnaast juist ook om te ervaren het voor jou werkt in het hier en nu. Er ontstaat ruimte om je eigen ankerpunten beter te leren kennen. Vandaaruit experimenteer je met een andere aanpak en ga je in de praktijk ervaren wat dat oplevert.

---------------------------------------------

‘’het assessment heeft mij een nieuwe toekomst opgeleverd’’

---------------------------------------------

 

 

pijlen

coaching

Ontdek hoe jij of je medewerker echt goed uit de verf komt op je werk. Lees hier wat je met coaching kunt bereiken.

potentieel-assessment

Ontdek in een dag waar je staat in je loopbaan en ontwikkeling. Verzamel objectieve informatie en feedback over jezelf en leer hoe je je potentieel nog beter kunt benutten.

Lees hier wat een potentieel-assessment voor je kan betekenen

 

training vitaal en effectief werken

Voor professionals in een projectorganisatie. Inventariseer en ontdek in deze training hoe je in jouw werkomgeving effectief en met plezier kunt werken, ook wanneer de druk hoog ligt en er veel op je af komt.

Informatie over inhoud en programma

 

korte individuele training

Leer hoe je effectief opereert in lastige gesprekssituaties met je collega, opdrachtgever of leidinggevende. Lees hier hoe jij in een korte individuele training leert om deze situatie om te buigen en je doel beter te bereiken.

 

follow-up

Heb je enige tijd na je coachingstraject, assessment of training (bij Hoogte 70 of een collegabureau) behoefte om de puntjes op de i te zetten? Of wil je hulp om je nieuwe inzichten en vaardigheden toe te passen in je actuele situatie? Maak dan een afspraak voor een follow-up coachgesprek met of zonder acteur erbij.